Diensten
'Wij streven naar de best mogelijke zorg voor uw huisdier om zo bij te dragen aan een optimale levenskwaliteit.'

Onze pijlers

De diensten die we aanbieden zijn onder te verdelen in vier pijlers. We zijn er natuurlijk in de eerste plaats om zieke dieren te verzorgen en te genezen. Maar daarnaast hechten we ook veel belang aan preventie, onder het motto: ‘beter voorkomen dan genezen!’. Om de behandeling en preventie van onze patiënten te kunnen ondersteunen beschikken we ook over een ruim assortiment aan voeding en medicatie. Tenslotte zijn we ook een verwijscentrum en sturen collega dierenartsen regelmatig patiënten naar ons door voor verder onderzoek en behandeling.

 

 

Onze filosofie: Wij streven naar de best mogelijke zorg voor uw huisdier om zo bij te dragen aan een optimale levenskwaliteit. Daarom staat ons team aan uw zijde om u met kennis en toewijding bij te staan tijdens elke levensfase van uw huisdier. Om dit te bereiken wensen wij een persoonlijke band op te bouwen met u en uw trouwe viervoeter. Deze relatie is gebaseerd op een open communicatie, vertrouwen en wederzijds respect.

Origine van onze naam Artemis: Artemis is een figuur uit de Griekse mythologie. Zij is de godin van de jacht en beschermer van de wouddieren. Als dierenartsen is het zorgen voor en het beschermen van dieren natuurlijk onze eerste taak die we vol passie uitvoeren. De keuze voor de naam van de praktijk was dan ook snel gemaakt!