Verwijzing
informatie voor dierenartsen

U kan ook bij ons terecht na verwijzing van uw eigen dierenarts voor verder onderzoek en/of behandeling. Verwijzingen zijn mogelijk voor medische beeldvorming (radiologie, echografie en endoscopie), cardiologie, chirurgie en tandheelkunde.

Er is ook de mogelijkheid gebruik te maken van de mobiele diensten van onze praktijk wat betreft echografie, gekend onder de naam iVet – Mobile Veterinary Imaging.

Wat is iVet?

iVet zijn de mobiele veterinaire beeldvormingsdiensten aangeboden door dierenarts Frederic Bouvez. Deze diensten omvatten echografie voor gezelschapsdieren. Met iVet kan u dus uw eigen cliënteel voorstellen om deze onderzoeken in uw eigen praktijk te laten uitvoeren.

Echografie

Voor de echografische onderzoeken is het mobiele toestel uitgerust voor zowel abdominale als cardiale scans. Ter uitbreiding van een echocardiografisch onderzoek kan ook beroep gedaan worden op ECG en bloeddrukmetingen.

Voordelen

  • U biedt uw cliënteel een extra service aan.
  • U hoeft niet door te sturen naar een verwijspraktijk maar kan uw eigen patiënten in uw eigen praktijk behandelen en opvolgen.
  • U dient zelf niet te investeren in duur materiaal en bijkomende opleidingen.
  • U kan beschikken over een informatiefolder voor eigenaars. Handig voor in uw wachtzaal en/of voor op uw website.